Vi vill förändra samhället, bort från dagens ”kundsamhälle” till ett där alla räknas. Där vi tar klimatkrisen på allvar och minskar klyftorna mellan stad och land, rik och fattig. Vi har en vision för framtiden och viljan är stor – men resurserna små. Vi har inga stora företag som sponsrar oss. Vi får inte tiotals miljoner i partistöd som riksdagens partier. Vi har kort och gott bara våra medlemmar och sympatisörer. Vi kan aldrig lägga 100 miljoner på en valrörelse – men kanske kan vi få ihop till 1?

För de pengar vi samlat in hittills har vi köpt valsedlar, fixat en hemsida och arvoderat en person för att sköta all medlemshantering. Men för att kunna göra en bra valkampanj är det uppenbart att vi behöver mer pengar. Vi kommer inte betala för någon dyr tv-reklam – men vi vill kunna turnera runt i hela landet och prata om vår politik. Vi vill kunna trycka upp valmaterial, ordna bokbord, ha valstugor, arvodera fler personer som kan arbeta heltid med valplanering, medlemshantering och administration, skaffa banderoller, annonsera i lokalpress och sociala medier, med mera.

Vill du hjälpa oss? Vill du se ett parti i EU-parlamentet som möter klimatkrisen utan att lämna resurssvaga och landsbygden i sticket?
Swisha en slant till; 1234-950994
Eller bankgiro; 5340-0347

Om du sätter in via bankgiro behöver vi ditt namn för bidrag över 227 kr för att kunna följa gällande lagar och regler. Standardgränsen för Swish är 3 000 kr, så vill du bidra med mer använd bankgiro.

Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss.

swish qr-kod

Du kan scanna QR-koden ovan i Swish-programmet för att lättare betala!

För att donera: Swisha med valfritt belopp till 1234950994