Sommarläger 2023

Den 25-27/8 samlas vi i Aggarp strax utanför Munka Ljungby/Ängelholm för att lägga grunden för vår vision inför kommande val. Alla vi som kommer att närvara kommer att vara med och forma framtidens bild av Partiet Vändpunkt så det är roligt om så många som möjligt tar chansen att vara med i Aggarp. Från fredag lunch går det att dyka upp och då bjuds det på fika och spontandiskussioner om vår framtid. Framåt kvällen kör vi igång programmet och slutar någon gång på söndag em.

Till Aggarp tar man sig med tåg eller egen bil. Väljer man tåg så köper man biljett till Ängelholm så hämtar vi med bil där. Väljer man bil, försök då att ragga upp några andra som åker med dig.

Aggarp är en scoutgård som ägs och drivs av Helsingborgs Scoutkår https://www.scouthelsingborg.se/aggarpsgarden/

Via länken hittar du faciliteterna och karta till Aggarp.

Vi delas in i grupper, turas om att stå för matlagningen och städningen på söndagen sköter vi gemensamt. Underhåller oss gör vi tillsammans på ett traditionellt lägerbål, inne eller utomhus beroende på väder. Ta gärna med ett instrument eller förbered något annat trevligt till kvällen.

När vi skiljs och åker hemåt på söndag em så har vi förhoppningsvis grunderna till en vision och vår berättelse på plats.

Vi har lyckats hyra Aggarp till ett mycket förmånligt pris så kostnaden för helgen blir i stort sett endast för resa och mat.

Och glöm inte att det är vi tillsammans som skapar vår framtid. Vi syns i Aggarp

Anmäl dig här: https://forms.gle/Fmj6twsFsgQna4QL6 

Kontakt: kontaktaoss@partietvandpunkt.se